BROCCOLI en QUINOA QUICHE
Ingrediënten:
Ingrediënten:
taartbodem
3 kopjes broccoli roosjes
1 / 4 kop rode paprika, zaden en ribben verwijderd, in
blokjes gesneden
1 kop gekookte rode quinoa, gekookt
1 / 2 kop gele ui, in blokjes gesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 tl koudgeperste kokosolie
2 koppen zuiver water
3 / 4 kop cashewnoten,
3 theelepel agar
poeder (of 3 eetlepels agar vlokken),
1 theelepel fijn gemalen zeezout
1 eetl vers citroensap
versgemalen peper naar smaak
Laten we beginnen
Verwarm de oven voor op 350 ° C
Bereid quinoa als je nog niet hebt.
In een pan op middelhoog vuur, voeg kokosolie en bruine ui,
knoflook en peper gedurende 10-15 minuten, vaak roeren.
Wassen, knippen en plaats broccoliroosjes in de taartbodem.
Top met gekookte quinoa, dan de gekookte ui, peper en knoflook.
Meng cashewnoten, agar, zout, citroensap en water tot ultra
romig en glad.Giet over broccoli, uien, enz
Bak ze 40-50 minuten tot de bovenkant begint te bruin. Voor
de mooiste quiche, eenmaal gebakken, chillen in de koelkast 's nachts, zodat de
agar sets stevig aan. Slice, opwarmen in de oven op een lage temperatuur of
genieten van koude.
Bewaren in de koelkast voor maximaal een week.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten