maandag 6 februari 2012


BROCCOLI en QUINOA QUICHE


Ingrediënten:

taartbodem
3 kopjes broccoli roosjes
1 / 4 kop rode paprika, zaden en ribben verwijderd, in blokjes gesneden
1 kop gekookte rode quinoa, gekookt
1 / 2 kop gele ui, in blokjes gesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 tl koudgeperste  kokosolie
2 koppen zuiver water
3 / 4 kop cashewnoten,
 3 theelepel agar poeder (of 3 eetlepels agar vlokken),
1 theelepel fijn gemalen zeezout
1 eetl vers citroensap
versgemalen peper naar smaak

 


Laten we beginnen

Verwarm de oven voor op 350 ° C
Bereid quinoa als je nog niet hebt.
In een pan op middelhoog vuur, voeg kokosolie en bruine ui, knoflook en peper gedurende 10-15 minuten, vaak roeren.
Wassen, knippen en plaats broccoliroosjes in de taartbodem. Top met gekookte quinoa, dan de gekookte ui, peper en knoflook.
Meng cashewnoten, agar, zout, citroensap en water tot ultra romig en glad.Giet over broccoli, uien, enz
Bak ze 40-50 minuten tot de bovenkant begint te bruin. Voor de mooiste quiche, eenmaal gebakken, chillen in de koelkast 's nachts, zodat de agar sets stevig aan. Slice, opwarmen in de oven op een lage temperatuur of genieten van koude.
Bewaren in de koelkast voor maximaal een week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten